Hai, nama saya ZUL MUHAMMAD.

Beri saya 5 minit sahaja untuk kongsikan kepada anda bagaimana untuk menjana pendapatan minimum RM4,000 setiap bulan secara konsistenFAQ

Selepas selesai pembayaran, sila semak email anda dalam masa 24 jam untuk dapatkan maklumat pendaftaran simkad, tracking poslaju dan link website replika anda. Seterusnya anda hanya perlu SHARE link website anda pada rakan-rakan di media sosial.
Semua jenis bank dibawah Bank Negara boleh digunakan seperti Maybank, CIMB, Ambank, Bank Islam, RHB, Public Bank, Bank Rakyat, Bank Muamalat dan sebagainya. Anda boleh kemaskini maklumat akaun bank anda di dalam web portal ahli TONE WOW dan juga dashboard J2S.
Anda boleh semak nombor tracking poslaju yang telah diberikan di dalam email anda, kemudian sila call pihak Poslaju Malaysia untuk maklumat lanjut
Anda hanya perlu beri link website anda kepada orang tersebut dan pastikan beliau membuat bayaran terus dari website anda. Simkad beliau akan didaftar dibawah ID TONE WOW anda. Beliau juga akan dapat website replika tersendiri.
Anda perlu membeli simkad MNP SPECIAL berharga RM10 dari dalam dashboard J2S. Kemudian login web portal ahli TONE WOW untuk membuat proses kekalkan nombor lama.
Anda tak perlu risau kerana semua panduan cara-cara promosi online dan offline sudah disediakan di dalam dashboard J2S. Anda juga akan diberi coaching oleh beberapa orang leader yang sudah berjaya.
Anda boleh membuat pembelian simkad TONE WOW di menu “Shop” dalam dashboard J2S
Anda boleh terus emailkan kepada support@jutawan2step.com dengan beri maklumat seperti berikut untuk semakan lanjut:
i) Nama
ii) Nombor IC
iii) Nombor ID TWE
iv) Nombor Telefon
v) Masalah yang dihadapi
Ya, anda boleh upgrade kepada pakej J2S DEALER pada bila-bila masa sahaja dengan membuat bayaran di dalam Dashboard J2S nanti.
- Anda boleh terus tekan butang ini untuk hubungi whatsapp Referral anda Whatsapp Saya